...

Indigo vzw Mechelen

Indigo vzw is een centrum waar er diagnose van autisme of andere gedragsstoornissen wordt gesteld. Deze vzw voorziet ook psychologische ondersteuning voor personen met autisme zowel kinderen als volwassen.

Nadat ik in 2014 totaal onverwachts de diagnose 'autisme' heb gekregen ging ik door een moeilijke periode. Met de steun van Indigo (psychologe en psychiater) ben ik er bovenop gekomen. Zonder hen zou ik nooit staan waar ik nu sta. Telkens als ik een probleem heb, staat mijn psychologe nog steeds voor me klaar. Toen ik vorig jaar bij een collectief ontslag ontslagen werd, zat ik in een diepe put maar dank zij hun sta ik nu wel STERK in mijn schoenen & ben ik gelukkiger dan ooit met mijn job

Liesbeth Vandenschrieck

Hoe kan Torfs bijdragen?

De wachtzaal van Indigo vzw is totaal niet autisme vriendelijk! Het sponsorgeld zou dienen voor 850 euro voor nieuwe salontafel, 6 kinderstoeltjes om aan de tafel te kunnen zitten, nieuwe opbergkast, 8 nieuwe stoelen voor de wachtkamer, kastje voor koffieapparaat,wandrek voor tijdschriften, laagje verf. 150 euro zou gaan voor autisme vriendelijk speelgoed voor de kinderen (kleurpotloden, kleurboek, puzzels, enz). Nu is het een schreeuwerige wachtzaal, en deze moet dringend autivriendelijk ogen!