...

G-sport Tienen vzw

G-sport Tienen vzw is een vereniging die erkend wordt door Parantee-Psylos. Deze vzw heeft als doel het aanbod sport voor mensen met een beperking te verbreden en te centraliseren. In het kader hiervan herbergt G-sport Tienen verschillende sporttakken die je op deze site kan ontdekken (dans, zwemmen, tennis en gym). Eveneens voorzien we informatie omtrent andere G-werkingen in onze regio. Voor meer info contacteer ons op info@g-sporttienen.be

Ik heb zelf een zus met een beperking. Zij was de aanzet voor mijn engagement. Dankzij de stap richting aangepaste zwemlessen, leerde ik mijn huidige man kennen. Hij gaf reeds aangepaste zwemlessen. Aangezien ik zelf uit de dans kom, besloten we de werking uit te breiden en tevens het verdere landschap onder de loep te nemen. Uiteindelijk bleek onze beider achtergrond (sportkot en pedagoog) een goede match om de vzw te draaien met tal van vrijwilligers. We geven beiden ook zelf wekelijks les.

Elisabeth Cans

Hoe kan Torfs bijdragen?

Voor de aankoop van sportspecifiek materiaal vb. 100 euro voor zwemvliezen, 200 euro voor een draagbare box voor de danslessen op verplaatsing in de voorzieningen, 82.99 euro voor een lamineerapparaat voor het opmaken van leslijnen en opdrachten voor onze kinderen met een verstandelijke beperking of autisme.