...

VZW Katrinahome

Katrinahome is een vergunde zorgaanbieder voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij hen kan je groeien vanuit je persoonlijke talenten en zo je eigen plek vinden. Zij zijn ervan overtuigd dat een stabiele en ondersteunende omgeving hiervoor essentieel is. willen daarbij alle kansen bieden om dit te realiseren. Kleinschalig wonen, met oog voor de verschillende levensfases; Atelierwerking & bezigheidsgerichte activiteiten op maat, dagbesteding; tijdelijke woonondersteuning,

Mike Oosterlinck is een een gelukkige inwoner in Katrinahome; hij verblijft in huisje 30. Mike Oosterlinck is de zoon van Tony Oosterlinck en Denise Verelst. Tony is onze broer, maar overleden in 2011. Tony was vrijwillig medewerker in Katrinahome. Denise Verelst, onze schoonzus, is de moeder van Mike; zij maakt deel uit van de gebruikersraad DE HOBO.

Carolus en Gaby Notelé-Oosterlinck

Hoe kan Torfs bijdragen?

Om een stuk bestaande tuin in te richten als "Beleeftuin". Een plek waar onze mensen kunnen genieten van een totale natuurbeleving. Een stille plek die je prikkelt met geuren, structuren, beweging en geluid. De tuin toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een tuin met voelmuur en blotevoeten pad. Een groene plek met lokale planten, waar je ook klein fruit kan plukken. Voor onze volwassenen en de omgeving wordt het een groene ontmoetingsruimte. (Een email volgt met meer uitleg. Gaby Oosterlinck).