...

Homestars vzw

Homestars vzw is een organisatie gevestigd in België en wij helpen Zuid-Afrikaanse daklozen en minderbedeelden met het transformeren van hun passie en talenten én begeleiden hen naar een zelfredzaam bestaan! Momenteel helpen wij bij de bouw van een kindercrèche in de Township in Tulbagh (120 km buiten Kaapstad) zodat de allerkleinsten een goede begeleiding krijgen richting eerste klasje. Ondertussen gaan wij ook met de ouders aan de slag om hen te helpen naar een zelfredzaam bestaan.

Onze vereniging is een kleine groep van vrijwilligers die zich inzetten voor de minderbedeelden in Zuid-Afrika. Zelf ben ik de voorzitter van de vzw en moedig onze vrijwilligers aan om door te zetten, vol te houden om het verschil te maken voor deze kinderen en volwassenen. Momenteel zijn wij bezig met de verdere uitbouw van een kindercreche in de Township van Tulbagh. Het is de enigste creche in de township en die zal voor deze 25 kinderen, een heel groot verschil maken in hun toekomst!

Fernand Jennen

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met de 1000€ die Torfs ons (hopelijk) zal schenken, kunnen we ervoor zorgen dat er een goede omheining komt. Op de eerste plaats om onze kleintjes veilig buiten te kunnen laten spelen maar ook om onze reeds gedoneerde materialen veilig te stellen. Indien we nog centen over houden, zal er buitenspeelgoed gekocht worden. Safety first! :-)