...

VZW Nally's Papegaaien Opvang

Opvang van verwaarloosde, achtergelaten en in beslag genomen papegaaien met oog op eventueel herplaatsing in adoptiegezin. Deze vrouw heeft haar job opgegeven om deze prachtige dieren uit erbarmelijke situatie te redden. Mensen weten gewoon niet aan wat ze beginnen. Deze prachtige dieren hebben heel veel aandacht en verzorging nodig. Ik spreek uit ervaring :) Grtjs, Melina

Wij hebben zelf twee papegaaien,ons Sookie & Nalu.Deze prachtige dieren hebben ongelofelijk veel aandacht,liefde en de juiste verzorging nodig.Ik steun deze organisatie financieel op jaar basis met een meterschap en betaal de opvang voor ons Sookie & Nalu, als wij vakantie nemen. Deze organisatie ligt mij nauw aan het hart,.omdat Nathalie zo vecht om deze dieren een mooie toekomst te geven.Ze vecht tegen de stroper die papegaaien uit de natuur halen en voor grof geld verkopen, mishandeling enz..

Melina Parois

Hoe kan Torfs bijdragen?

bv:1000 € om smart televisie aan te kopen teneinde educatieve onderwerpen / filmpjes te kunnen tonen aan onze bezoekers; 1000 € nodig om een microfoon / draagbare luidsprekersysteem aan te kopen om tijdens de rondleidingen te gebruiken zodat onze bezoekers duidelijk kunnen horen wat er door de gidsen wordt verteld. 500 € is nodig om een QR-code systeem uit te werken voor alle volières, zodat de bezoekers bij elke volière steeds alle correcte informatie kunnen opvragen van de papegaaien.