...

Vzw aap

Aap zet zich in voor het welzijn van de huisdieren. Dit doen ze door verschillende sociale programma’s bv aap+ een programma waarin seniore en jonge gezinnen worden samengebracht om samen te zorgen voor het huisdier. de hond heeft overdag een wandeling, de senior komt buiten en het jonge gezin is gerust dat de hond niet heel de dag binnen is Aai: aap leid vrijwilligers op( hond en baasje) om zo met honden in RVT’s langs re gaan Een sociaal contact dat wonderen bij deze oudere. Etc.

Mij man is onder voorzitter van de vzw. Ik woon regelmatig de vergaderingen/brainstorm sessie’s bij om de verdere projecten, en stappen te ondernemen.

Jessie Hintjens

Hoe kan Torfs bijdragen?

- Bijdrage wordt gebruikt om campagnes in de WZC op te zetten. Meerwaarde AAP. Momenteel laten wij helemaal niets achter als onze AAI-teams op bezoek zijn geweest of kondigen wij de bezoeken ook niet visueel aan. Zo weten familie en vrienden van de bewoners niet altijd dat wij langst komen. Via het geld zouden wij kunnen inzetten op visualiteit, maar ook om iets tastbaar in elk WZC na te laten. Dit kan een klein boekje zijn waardoor men terug kan grijpen en een aanknopingspunt heeft om herinneri