...

Touw

Het leven gaat niet altijd over rozen. Tegenslagen horen er nu eenmaal bij. Maar het kan je te veel worden. Dan raak je in de knoop met jezelf. Bij 'Touw' kan je erover praten, ook al heb je te weinig financiële middelen. Touw biedt kosteloze psychotherapie aan cliënten die het financieel moeilijk hebben.

Als student interactionele vormgeving aan de educatieve academie, en uit persoonlijke ervaring, ben ik overtuigd van de meerwaarde die psychotherapie kan bieden wanneer mensen moeilijkheden tegenkomen waardoor ze vast komen te zitten. Met 10 sessies psychotherapie zijn misschien niet alle problemen opgelost, maar de energie om de problemen aan te pakken wordt wel teruggevonden. Touw, door de educatieve academie tot leven geroepen, wil zij die het financieel moeilijk hebben hierin ondersteunen.

Ilse Van Weert

Hoe kan Torfs bijdragen?

Het geld zal gebruikt worden om de kosten te betalen die nodig zijn om de organisatie te kunnen laten voortbestaan. De organisatie werkt met vrijwilligers en kan blijven verder bestaan dank zij giften