...

CAW Limburg vzw

CAW Limburg biedt een netwerk van laagdrempelige, cliëntgerichte en kwaliteitsvolle hulpverlening, preventie en onthaal bieden aan mensen met diverse welzijnsnoden en –vragen. Eén van onze werkingen is de Bezoekruimte. De bezoekruimte vormt een veilige en kindvriendelijke omgeving waarin ouder(s), grootouder(s) of eenieder met recht op persoonlijk contact, het kind kan ontmoeten. In functie hiervan dienen we speelgoed te voorzien zodat onze cliënten kunnen spelen ende contacten vlotter verlopen.

In de werking Bezoekruimte van CAW Limburg ben ik als leidinggevende reeds 8 jaar betrokken. Dit is niet enkel een professionele betrokkenheid: als moeder van 3 kinderen vind ik het het heel belangrijk dat ouders hun kinderen in een aangename omgeving kunnen ontmoeten opdat herstel van contact en relatie mogelijk wordt.

Lutgart Vanende

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met €1000 kunnen wij voor de Bezoekruimten van Hasselt en Genk spelmaterialen aankopen voor verschillende leeftijden. Wij denken hierbij aan 2 radio's met bluetooth voor tieners, spelconsoles voor kinderen en tieners, eventueel een wii voor beide Bezoekruimten (mogelijks enkel nog tweedehands te verkrijgen maar dan met extra spelletjes). Eventueel ook 1 TV-scherm om de spelletjes op aan te sluiten en groter beeld te hebben dan op laptop.