...

vzw de As, afdeling Tel-Oor

Twee keer per week komen we onder begeleiding samen om met overschotten van voedsel een lekker en gezond 3-gangenmenu te maken. Ook trachten wij mensen advies te geven in hun zoektocht naar betaalbare basishuisvesting, op het vlak van energiebesteding, werk zoeken, … Ons doelpubliek zijn mensen met een financiële beperking en mensen die zich sociaal geïsoleerd voelen. We werken inclusief, dus iedereen is welkom!. In ons restaurant voorzien we ook een speel- en huiswerkhoekje voor de kinderen.

Rest-o-rant Tel-Oor werd opgestart onder de vleugels van vzw de As, voor de opvang van kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Als administratief medewerker van vzw de As, heb ik steeds de administratie en boekhouding voor Tel-Oor behartigd. Sinds de subsidies (Vlaamse Gemeenschap, Prov. Antwerpen en Europa) weggevallen zijn (juni 2018), ben ik voor hen steeds op zoek naar nieuwe bronnen van inkomsten. We proberen dit waardevol project zo lang mogelijk te laten doorlopen.

Christa Janssen

Hoe kan Torfs bijdragen?

We zouden graag de mensen een echt Kerstfeest willen geven. We zouden hen graag mee uit eten nemen voor €30 per persoon (20 personen) en een cadeautje kopen voor elk van hen van ongeveer €15 per persoon. Met een budget van ongeveer €900 hopen wij deze mensen de warmste kerst ooit te bezorgen.