...

VZW Brood voor morgenvroeg

Wij zijn een zeer kleine en nieuwe vzw. Onze doelstelling is om mensen met een handicap die door de ( verplichte)overschakeling naar het persoonlijk assistentiebudget in de financiële problemen zijn gekomen, financiëel te ondersteunen. Wij willen deze mensen alle dagen brood op de plank geven, vandaar onze naam “ Brood voor morgenvroeg.” Verder willen wij ondersteuning bieden voor, eten, kledij, medische voorzieningen en vrijetijdsbesteding. Hopelijk geven jullie onze vzw een eerste boost!

Onze Vzw staat voor een betere levenskwaliteit te genereren voor personen met een fysieke of mentale beperking. Bv.: (aangepaste) voeding, protheses, of activiteit. Ikzelf ben mama van een volwassen zoon met een mentale beperking waardoor mijn inzet voor deze groep groot is. Zelf zet ik me in op diverse vlakken zoals het zoeken van sponsors en het organiseren van acties (bv. kraampje op kerstmarkt, spaarpotactie,ontbijtmanden,...) Dit alles om zowel financiële giften als producten te bekomen.

Paula Coninx

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met de sponsoring van Torfs willen we tegemoetkomen aan een basisbehoefte; nl. kleding en aanverwanten. Het bedrag is niet evenredig verdeeld daar de vzw wil voorzien in de meest noodzakelijke behoeften van het moment. Met het bedrag van +/- 800€ kunnen we 7 mensen, aan de gangbare prijzen voor degelijke materialen, helpen. Schema: Pers. A, B, C: 2x1 badhanddoekenset €51.98 Pers. D en E: 2x1 lakenpakket €91.98 Pers. F: 1x aangepaste schoenen €185 Pers. G: winter regenjas voor op fiets €279