...

JAH'AMOR

JAH'AMOR is een reggaefestivalletje dat wij organiseren ter herdenking van onze zoon Jeroen die in 2012 het leven verloor in het verkeer. Hij was een heel warm persoon en een schat van een zoon. Jeroen studeerde Ortho en zou zijn stage doen bij jeugdorganisatie HABBEKRATS in het jaar waarin hij overleed. Samen met zijn beste vrienden stichtten wij in 2014 de vzw Jah'Amor met de bedoeling het gelijknamige festival te organiseren. Een groot deel van de opbrengst schenken wij aan Habbekrats.

Ons goede doel is Habbekrats, een jeugdwerking die prachtige projecten realiseert voor en met kinderen uit kansengroepen. Onze zoon Jeroen studeerde Orthopedagogie en zou zijn stage lopen bij Habbekrats toen hij in 2012 het leven verloor in het verkeer. Als eerbetoon aan Jeroen organiseren wij ieder jaar een reggaefestivalletje vanuit de vzw Jah'Amor (opgericht met Jeroens beste vrienden). De opbrengst delen wij met Habbekrats, met wie we inmiddels een mooie vriendschapsband hebben opgebouwd.

Claudine VAN STEENDAM

Hoe kan Torfs bijdragen?

Habbekrats organiseert verschillende keren per jaar Uit-kampen voor jongeren in hun Avonturenhuis in de Ardennen. Tijdens deze kampreeks gaan ze 'uit werken'. Jongeren vanaf zestien kunnen zich engageren voor een reeks van vijf tweedaagse weekendkampen. Opdracht is o.m een nieuw speeleiland in de tuin van Het Avonturenhuis bouwen, waar ze met duurzame materialen uitdagende speeltuigen construeren. Het sponsorgeld van Torfs zal dienen voor het financieren van een deel van deze Uit-kampen.