...

To Walk Again vzw

We willen kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke handicap actief houden in functie van hun eigen gezondheid maar ook in functie van een maximale maatschappelijke integratie. We doen dit naar kinderen vooral via sport- en bewegingsactiviteiten (sportinitiaties, sportvakanties, sportkampen) en naar volwassenen via een uniek en hoogtechnologisch revalidatie-aanbod. dit aanbod moet hen helpen om pijn te verzachten en om te geloven in wat nog mogelijk is.

Aanvankelijk begonnen als rolstoelgebruiker in het expertisegroepje van de staprobot. Dan uitgegroeid tot ambassadeur voor To Walk Again en nu verbonden als algemeen directeur. Ik geloof in het project omdat het kinderen, jongeren en volwassenen de mogelijkheid geeft zicht uit te leven in sporten en bewegen en grenzen te verleggen via revalidatie. De inclusie is belangrijk met de omgeving van de rolstoelgebruikers: samen ontspanning en inspanning beleven!

Kristel Gevaert

Hoe kan Torfs bijdragen?

Ofwel kunnen we een patiënt gedurende een kwartaal laten revalideren met de staprobot ofwel gebruiken we de centen om een on wheels dag te organiseren voor mensen met een fysieke beperking. Dat kan gaan om een dag watersporten, een dag balsporten, een dag avonturensporten, enz... De centen dienen dan voor huur locatie, huur materiaal, begeleiding enz... Een on wheels dag kost gemiddeld 1500 euro.