...

vzw O2

Vzw O2 is een organisatie Bijzondere Jeugdzorg in Wervik. Wij vangen een 40-tal kinderen uit een problematische leefsituatie op. Ook hun gezin en context worden door ons mee begeleid. Onze kernzin binnen onze missie luidt: "Samen stappen zetten naar morgen". Daarmee zetten we in de verf dat we mét de kinderen/ ouders een gezamenlijk en uniek (voor allen verschillend) traject willen afleggen en dit vooral progressief gericht naar de toekomst.

Mijn naam is Dieter Durnez en ben sinds 2000 werkzaam in de vzw. Binnen het kwaliteitsgebeuren werken we met verschillende werkgroepjes. Zo ben ik samen met 5 collega’s lid van een werkgroepje waar we o.a. zullen werken rond het thema duurzaamheid in de voorziening. Naast sensibilisatie willen we ook hele concrete initiatieven uitwerken om dit thema met de kinderen en jongeren in de aandacht te brengen.

Dieter Durnez

Hoe kan Torfs bijdragen?

binnen WERKGROEP DUURZAAMHEID in de leefgroepenwerking - kippenren: 200€ - minicontainerpark: 250€ - sorteervuilbakken: 450€ - belettering sensibilisatiebord: 100€