...

Vzw Cane&gatto

Graag willen wij ons even voorstellen. Cane&Gatto is een erkende vzw die hulp biedt aan katten en honden. Dit kunnen zowel dieren zijn in noodsituatie's, maar ook tijdelijke opvang ivm een baasje die onverwachts ziek wordt of een verandering in de leefsituatie. Wij mogen ook opvang bieden tot ze een nieuwe thuis hebben gevonden.

Ik ben Tania, teamlid van de VZW, samen met Lynn, Kimberly en Niko. Chloe is de verantwoordelijke. Wat doen wij: dieren in nood opvangen (aan hun lot overgelaten, soms langs de weg gedropte kitten en poezen, honden die niet meer welkom zijn,..opvang wanneer het baasje wordt opgenomen in het ziekenhuis). Wij gaan een zorghoeve opstarten waar we dier en mens (met autisme, ADHD, burn-out, depressie, enz) kunnen samenbrengen. Wij overleven van donaties (wij ontvangen geen subsidies van overheid).

Chloe Robard

Hoe kan Torfs bijdragen?

Wij hadden nood aan een nieuwe locatie en hebben ze gevonden. De inrichting van deze nieuwe locatie vergt tijd en geld. Schilderen, aankoop binnen en buiten benches, manden, kussens, eetbakken, kattenbakken, quarantaine ruimte maken, gezellige zithoek voor de zorghoeve, workshopruimte, betere sanitaire voorziening, …. zijn allemaal zaken die nodig zijn om de dieren en mensen te kunnen helpen. Algemene sponsoring voor voeding en doktersrekeningen. Die lopen vaak snel op!!