...

Villa Vagebond

No Kill aanpak. Ook ons asiel zal natuurlijk het No Kill principe strikt hanteren. No Kill is een stappenplan om op een diervriendelijke manier het probleem van de overpopulatie van zwerfdieren en ‘afgedankte’ huisdieren op te lossen. Wij denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden uit liefde en respect voor het dier.

Ik ben een van de verzorgsters van Villa Vagebond. Met veel plezier verzorg ik de katjes en zorg ik samen met andere enthousiaste verzorgers, dat de kamers waarin de katjes verblijven schoon en netjes zijn. Het is prachtig werk, je bouwt een band op met de katjes en de liefde en dankbaarheid die je van de katten terug krijgt is onbetaalbaar. Ook maak ik berichten voor de Facebook pagina van Villa Vagebond, zo blijven onze volgers op de hoogte van wat er allemaal gebeurd in ons mooie asiel.

Danielle Ramakers

Hoe kan Torfs bijdragen?

Dierenartskosten blijven een fikse hap uit ons budget. De zieke en/of aangereden zwervers die op niemand kunnen terugvallen, staan bij ons op nummer 1. We vangen niet de makkelijkste katjes op. Katjes met een rugzak, katjes die alleen zichtbaar zijn geworden omdat ze ziek werden. Elke euro is zeer welkom.