...

Football Academy Noah

Ter nagedachtenis van zijn in 2015 overleden 16 jarige zoon Noah , heeft de vader Football Academy Noah (FAN) opgericht . FAN heeft als doel 2500 jongeren van 8 tot 14 jaar in de zeer arme regio Mtubatuba Zuid Afrika , de mogelijkheid te geven om te voetballen en hun life skills te ontwikkelen . Materiaal en coaching wordt ter plaatse voorzien door samen te werken met 22 scholen . Waar voordien geen sportmogelijkheden waren zien we nu een dynamiek waar kinderen fun hebben en zich ontwikkelen .

Naar aanleiding van het overlijden van mijn zoon Noah heb ik de charity Football Academy Noah opgericht om in zijn naam een verschil te maken voor 2500 minderbedeelde kinderen in Mtubatuba Zuid Afrika door hun de mogelijkheid te geven om te voetballen en life skills te ontwikkelen . Zelf ben ik oprichter , bestuurder en fundraiser van de charity . Elk jaar ga ik en vrienden /kennissen naar ginder om het project op te volgen

johan mortier

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met 20 euro kunnen we ervoor zorgen dat 1 kind een gans jaar kan voetballen . Hiervoor krijgt hij via zijn school materiaal en begeleiding . Elk jaar organiseert de charity een excellence kamp en een dreamevent waarbij alle scholen een tornooi spelen dewelke voor vele van deze kinderen onvergetelijk is . Dus voor 20 euro kun je voor 1 kind een echt verschil maken .