...

Mechelse dierenbescherming

Ze vangen verlaten,mishandelde en verwaarloosde dieren op in goede omstandigheden. De dieren worden goed verzorgd ,er wordt een gouden mandje voor ze gezocht en ze worden opgevolgd. Een medewerker komt langs om te zien dat de dieren een goed thuis hebben. Ik heb er zelf een hond van gehad dus ik ken persoonlijk deze VZW en ze kunnen een steuntje in de rug gebruiken. Het is onze plicht als mens om ook goed voor de dieren te zorgen.Met dank en hopelijk worden ze uitgekozen.

als vrijwilliger probeer ik het leed van deze arme en dikwijls verwaarloosde dieren wat liefde en geluk te geven en blijf je hopen dat ze een gouden mandje vinden.Wij mensen hebben de verantwoordelijkheid om zij die geen stem hebben te helpen als ze in de steek worden gelaten of mishandeld. De asielen krijgen ook steeds minder steun zodat ieder gift van leven belang kan zijn.

RITA DE GREEF

Hoe kan Torfs bijdragen?

dit geld zou dienen om de verblijven van de honden te verbeteren en er bij te zetten want ons gebied is enorm vergroten, we moeten steeds meer dieren opvangen en willen hen een goed verblijf gegeven.