...

Pirlewiet vzw

Pirlewiet vzw organiseert sinds 1987 vakanties voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen die in armoede leven. Voor mensen die dagelijks te kampen hebben met armoede en de daarbij horende uitsluiting is vakantie immers niet vanzelfsprekend. Voor deze kinderen, jongeren en volwassenen betekent met Pirlewiet op vakantie gaan een onderbreken van de dagelijkse sleur en van soms onmenselijke levensomstandigheden. Gewoon zoals iedereen er eens tussenuit mogen zijn.

5 jaar geleden ging ik in de zomer voor het eerst mee als vrijwilliger met een kindervakantie van Pirlewiet. De unieke ervaringen met de kinderen en het intense samenwerken met de monitorenploeg zorgden voor een onvergetelijke ervaring. Sinds 3 jaar werk ik bij Pirlewiet; ik vind het een voorrecht om beide rollen te combineren en zo op verschillende manieren een bijdrage te leveren.

Anke Wulteputte

Hoe kan Torfs bijdragen?

Sponsorgeld zetten we in op animatie voor onze verschillende projecten: € 60: 1 zwembeurt voor 48 kinderen op een kinderkamp € 90: het dagelijks vieruurtje en 1 stuk fruit voor een heel kamp € 120: een daguitstap voor 20 tieners op een tienerkamp € 240: de herstelkosten voor alle fietsen van de gezinsvakanties en het tienerkamp € 300: een daguitstap voor alle deelnemers van een gezinsvakantie