...

Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge

Als Stichting werken wij samen met camping puylagorge zodat kinderen met beperking en hun brusjes samen met het gezin van een echt vakantie kunnen genieten. De stichting werkt met vrijwilligers die animatie op maat van elk kind voorzien, zodat de ouders even echt kunnen relaxen en de zorg uit handen kunnen geven. Ook de brusjes krijgen de onverdeelde aandacht en voor de kinderen met beperking is er uiteraard een aangepast animatieprogramma. Dit allemaal in Frankrijk, heerlijk in de zon.

Toen ik 16 was ging ik voor het eerst als vrijwilliger naar Domaine de Puylagorge om daar in de animatie te stappen voor kinderen met een beperking. Nu, in 2018 doe ik het nog steeds elk jaar en krijg ik er nog steeds even veel voldoening van. Sinds juli ben ik ook werkzaam binnen de Stichting en kreeg ik de kans om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Yasmine Van de Kerckhove

Hoe kan Torfs bijdragen?

Het sponsorgeld van Torfs zullen wij gebruiken om volgend jaar de animatie van de kinderen nog meer uit te breiden. Met het sponsorgeld kunnen wij nieuwe materialen aankopen zoals knutselspullen, leesboekjes, knuffels, speelgoed,... Daarnaast kunnen wij het sponsorgeld ook gebruiken voor de aankoop van nieuwe animatieshirts voor onze vrijwilligers. Op die manier kunnen we ons echt profileren als team en zijn we steeds goed herkenbaar voor ouders en kinderen op het domein.