...

VZW Kruislink

De Link is een organisatie binnen de Bijzondere Jeugdzorg. Wij hebben 2 residentiele opvangtehuizen voor kinderen binnen een problematische opvoedingssituatie. De twee leefgroepen hebben samen een 20-tal kinderen en jongeren met een leeftijd van 6 tot 20 jaar.

Ik ben leefgroepbegeleider binnen de organisatie. De Link is een ‘Organisatie voor Bijzondere Jeugdzorg’. Wij maken deel uit van vzw Kruislink. De Link wil samen met kinderen/jongeren en hun context kansen creëren tot meer welbevinden, wanneer er sprake is van een problematische of verontrustende leefsituatie. We willen dit doen op een professionele en warm-menselijke wijze, waarbij we onze we werking steeds opnieuw concreet afstemmen op maat van ouders, kinderen/jongeren en hun ruimere context.

Phyllis De Raedt

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met het sponsorgeld willen wij graag onze leefruimte opfrissen. Graag willen wij een sfeer van rust en gezelligheid creëren samen met en voor de kinderen om samen een fijne avond door te brengen. Het budget zouden wij gebruiken voor een aankoop van een nieuwe zetel om onze oude te vervangen. Dit als verrassing om alle kinderen van onze leefgroep te kunnen plezieren. Exacte bedrag nog niet te noemen eventueel extra budgetmogelijkheden vanuit onze organisatie is nog niet bekend.