...

BCG Tongeren ( opleiden van blindgeleide honden)

Het bedrijf zoekt pleeggezinnen voor ongeveer een jaar een puppie hond op te leiden en nadien worden de honden door trainers verder klaargemaakt om voor een blinde persoon verschillende jaren te werken. Het zijn allemaal super lieve mensen die zich inzetten voor de honden. Dat mag wel wat extra steun verdienen. Ik heb zelf net 13 maanden een puppie bij ons thuis gehad en is nu in training voor 4 a 5 maanden. Nadien gaat Caillou, hopelijk een blinde helpen . Bedankt . Veronique

We hebben 13 maanden een pup als pleeggezin gehad. Wat een superleuke en leerrijke ervaring was. We hebben de basiscommando’s voor een blindgeleide hond aangeleerd onder strikte en professionele begeleiding van BCG mensen. Nu is de pup voor een maandenlange intensieve training in het BCG centrum om nadien een blinde persoon te begeleiden. DE HOND IS ALS EEN “TORFS-SCHOEN” DIE BRENGT IEDEREEN OVERAL COMFORTABEL EN VEILIG NAARTOE ! Bedankt om voor dit project te kiezen.

Veronique Van Bellinghen

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met het sponsorgeld kunnen er verschillende basispakketten voor de puppie hun pleeggezin afgeleverd worden. Dit bevat ; leiband, eetbak, verzorgingsset, bench, ligmand en zacht kussen, hekje, voeding voor de pup etc Alsook de consulten bij dierenartsen, Cardioloog, oogarts, radioloog zijn belangrijk het eerste levensjaar en kosten veel geld. De intensieve professionele begeleiding vd pleeggezinnen... ik ben zeker dat het geld goed besteed zal worden en een blinde persoon heel dankbaar zal zijn.