...

vzw aPart

De drijfkracht van ons allen is kwetsbare jongeren weer een toekomst geven. Daar waar het voor anderen stopt omdat het 'te moeilijke jongeren zijn', zetten wij door en blijven we op zoek gaan naar perspectief voor hen. We willen immers de jongeren en hun context een zorgtraject aanbieden over verschillende hulpverleningsvormen heen. Daarom hebben wij ook 10 deelwerkingen, waaronder een dagcentrum, 2 residenties, een zorgboerderij, begeleiding aan tienermoeders, onthemingsprojecten...enz.

Ik werk reeds 20 jaar bij vzw aPart als administratief bediende. Maar je bent zoveel meer dan dat... We begeleiden kwetsbare jongeren in hun moeilijk verhaal. We geven hen ademruimte, een luisterend oor, structuur en kansen, méér dan 1, om hen uiteindelijk te zien opgroeien tot een mooi, talentvol persoon. aPart zijn is dik OK, zij worden vaak de 'groten' in de geschiedenis, maar bewandelden ook vaak een heel moeilijk pad. Ik ben trots om een deeltje van hun verhaal te mogen zijn...zo bijzonder.

Kristel Adens

Hoe kan Torfs bijdragen?

We zijn volop bezig met ons nieuw project co-housing. Voor onze jongeren hebben we spullen nodig om van een huis een warme thuis te maken. Voor €250 hebben we een keukentafel met 4 stoelen bij Ikea. Voor €750 heb je een toffe zitbank met een salontafeltje in Ikea. Met €100 extra kunnen we nog allerlei keukenspullen kopen (potten, pannen, borden, bestek). Hoe tof zou het niet zijn om dit gesponsord te krijgen van het Torfsfonds!