...

Welovecollette vzw

Welovecollette VZW werd opgericht voor het financieren van de revalidatie van Collette, een meisje van 3 met hersenverlamming. Stappen gaat moeilijk en de linker handfunctie is slechts minimaal. Ze krijgt voltijds sonde voeding en heeft epilepsie. De revalidatie kost handen vol geld en is slechts beperkt terug betaald door de mutualiteit. Vzw heeft tot doen: 1/ Revalidatie Collette, 2/ informeren en sponsoren lotgenoten.

Ik ben de mama van Collette. Naast het feit dat de VZW er voor moet zorgen dat we wat minder financiële kopzorgen hebben als het op revalidatie aan komt, willen we cerebrale parese, de aandoen van Collette, écht op de kaart zetten. Dit doen we met een website, foldertjes, enz. Dit om ouders die met een nieuwe diagnose geconfronteerd worden op weg te helpen. Als mama is het fijn te weten dat je naast je eigen kind ook lotgenootjes vooruit kan helpen.

Marlies Brandt

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met 1000 euro kunnen we 20 keer gebruik maken van de staprobot bij trainm. Bij trainm stapt Collette in een staprobot dewelke haar een verbeterd stappatroon aanleert. Met 1000 euro kunnen we 4 kindjes gelukkig maken met 5 stapbeurten bij trainm. We zouden dus een deel schenken en een deel zelf gebruiken.