...

vzw zorg-saam ons zomerheem in zomergem

Ons Zomerheem is een wzc gelegen te Zomergem. Er is een A-Team dat activiteiten plant. Mijn dochter is er ergo en samen met de anderen van het team zeer gedreven om veel zinvolle maar ook ontspannende activiteiten te doen. Vaak zijn er goede gedachten en idee├źn maar ontbreekt het budget... Zang-en dansnamiddagen, schlagerfestival, daguitstappen. Te veel om op te noemen! Maar een budget uit jullie fonds zou grandioos zijn om hen te helpen in het uitbouwen van nog vele dromen voor de bewoners!

Ikzelf ben betrokken bij het zomerheem door het feit dat mijn vader daar bewoner is sinds begin dit jaar en mijn dochter er werkt als ergotherapeute sinds vorig jaar. Bij bepaalde activiteiten probeer ik een helpende hand te zijn.

Anne Segers

Hoe kan Torfs bijdragen?

Reeds 2 jaar op rij doen ze een mini-schlagerfestival maar met wat steun kan dit misschien een derde editie mogelijk maken! Dit valt erg in de smaak bij de bewoners maar ook familie en vrijwilligers.Er wordt steeds een feest van gemaakt met drankjes en taartjes... Kortom een hele organisatie met een beperkt budget. Het zou fantastisch zijn als ze weer een of twee goede artiesten konden boeken! Veel mensen hebben dan een onvergetelijke namiddag waar nog lang over gesproken wordt! Dus we duimen!