Vriendschap wil lokale ontmoeting en solidariteit tussen mensen bevorderen. Ze doet dat als open vriendengroep, met veel vrijwillige inzet en over de grenzen van inkomen en herkomst heen. De werking van Vriendschap situeert zich op het domein van armoedebestrijding, sociale cohesie en gemeenschapsvorming.​De algemene doelstelling van Vriendschap is om personen die zich maatschappelijk kwetsbaar weten te versterken in hun talenten, hun grote en kleine successen, hun vreugde en hun hoop. In de

ik werk al 8 jaar voor deze organisatie. ik sta in voor de dagelijkse werking van de vzw , tot voor kort kookte ik ook nog iedere dag de menu's samen met de vrijwilligers.

Martine Vissers

Hoe kan Torfs bijdragen?

Voor onze baknamiddagen zodat wij een professionele kenwood van € 550 kunnen gebruiken om extra bakactiviteiten met onze gasten te kunnen organiseren zoals cupcakes bakken . 75€ voor bakmateriaal zoals siliconen bakvormen...Voor onze creamiddagen kunnen wij een pyrogravure (houtbrander) van €108,50 , 5 lijmpistolen van €10 per stuk, inclusief de vullingen voor €50 en verder nog crea materiaal voor €150 om gezellige namiddagen te organiseren voor onze gasten.