...

VZW \'t GOEDE DOEL ( West - Vlaanderen)

We zijn een V.Z.W. die probeert mensen te helpen die het moeilijk hebben om financieel de eindjes aan elkaar te knopen.Dit doen we door kledij, schoenen, speelgoed, klein huishoudelijk gerief, ... in te zamelen. We verdelen alles gratis. Babytjes krijgen bij ons gebruikte schoentjes aan te doen voor hun eerste stappen . Jammer want degelijke eerste schoenen zijn heel belangrijk. We vinden het zo jammer dat onze jonge moederkes daarvoor kiezen bij gebrek aan geld om nieuwe aan te kopen.

Drie jaar geleden ik bij groep ’t Goede Doel West-Vlaanderen terecht. Ik doe daar alle administratieve taken . De vzw ’t Goede Doel West-Vlaanderen zamelt kledij, schoenen, speelgoed, klein huishoudelijk gerief… in om gratis aan de leden te geven. Is er dan zoveel armoede in West-Vlaanderen? “Het is heel erg gesteld in West-Vlaanderen. Nog veel gezinnen moeten anno 2019 in grote nood leven. we verdelen per maand 1200 stukken .Nu zijn we druk bezig met de sint door snoep en speelgoed te verdelen.

roos desnouck

Hoe kan Torfs bijdragen?

Het zal beginnen dat de brievenbussen uitpuilen met reclame boekjes van speelgoed , de tv ons zal overstelpen met de reclame van heel mooi speelgoed .De kindjes knippen en plakken ook hun speelgoed uit. Dan komt de sint, jammer krijgen ze nooit hetgeen wat ze vragen.Gelukkig ze krijgen t toch iets van ons VZW maar dat is nooit nieuw speelgoed. Maar wat gaat er dan in dat hoofdje om ? Ons doel is hun wens te vervullen . Daarom hebben we zeker 3000 euro nodig . Alle steun is welkom alvast bedankt