...

vzw Sint-Lodewijk in Wetteren

Sint-Lodewijk is de referentie in onderwijs, zorg en ondersteuning voor personen met een motorische beperking. De organisatie zet zich elke dag in om kinderen, jongeren en volwassenen te laten groeien tot individuen met een optimale zelfstandigheid en levenskwaliteit zodat ze zich volwaardig kunnen ontpoppen in onze samenleving. We willen via dit project graag de therapieruimte van Sint-Lodewijk voor de allerkleinsten inkleden zodat ze op een speelse manier hun motoriek verder leren beheersen.

Ik werk in VZW Sint-Lodewijk als vrijwilliger ( gratis ) reeds meer dan 5 jaar sedert dat ik met vervoegd pensioen gegaan ben na 41 jaar full time gewerkt te hebben in en KMO als dispatcher, planner en hoofdverantwoordelijke van alle logistieke diensten in het bedrijf.4 uur per week werk ik als ondersteuning van de juf met kinderen tussen 9 en 14 jaar met een motorische beperking en een mentale achterstand.4 uur per week werk ik aan de spraaktechnologie voor kinderen met een visuele beperking.

Firmin Haeseryn

Hoe kan Torfs bijdragen?

Waarvoor zal het sponsorgeld van Torfs dienen :Met € 975,5 kunnen we 11 modulusblokken aankopen om de psychomotoriek ruimte voor kleuters en kinderen uitdagend in te richten. Dit materiaal zet de allerkleinsten aan tot kruipen, springen en evenwicht bewaren. Allemaal handelingen die noodzakelijk zijn om de motoriek te exploreren, ontwikkelen en beheersen.