-Limburgse lotgenotenvereniging van en voor mensen met kanker en hun naasten-Enerzijds maandelijks gratis ontmoetingsmomenten aanbieden in een ongedwongen sfeer via allerlei activiteiten (sportief - helend - creatief) en anderzijds aandacht voor elkaars verhaal-Pathologie-overschrijdend; niet voor één type kanker-Samenwerkingsverband met de 7 Limburgse ziekenhuizen-Een lotgenotenvereniging waar positieve kracht bindt !

Als lotgenote ben ikzelf 5jr geleden in contact gekomen met vzw Rozerood.De warmte, het luisterend oor en de fijne ontmoetingsmomenten via de maandelijkse activiteiten deden me meteen beslissen om bestuurslid te worden. Ik sta vooral in om fondsen aan te trekken, onze activiteitenfolder 2xjaar op te maken en mee te helpen met de uitbouw van de vzw. Ik ben fier op ons samenwerkingsverband met de 7 Limburgse ziekenhuizen en de activiteiten die we maandelijks gratis aanbieden aan onze lotgenoten.

Vzw Rozerood

Hoe kan Torfs bijdragen?

Tijdens contacten met zowel oncoprofessionelen als lotgenoten en naasten merken we dat de keuze van onze vzw-naam niet altijd even duidelijk is. Daarom halen we op 20/11/2020 een theatervoorstelling over 'Oscar en Oma Rozerood' naar Limburg ! Met 1000eur kunnen we heel wat deelnemers uitnodigen voor een boeiende avond waarop de link met onze naam en de keuze voor Rozerood op een speelse manier duidelijk zal worden ! Dankzij uw gift wordt dit project ook financieel beter haalbaar! Alvast dank!