VZW Peacock creëert geluksmomentjes, groot & klein, voor terminale kankerpatiënten en dit in samenwerking met de dienst Oncologie van AZ Nikolaas.Wij zamelen geld in om o.a. volgende projecten te verwezenlijken:- aankoop van koppelbedden zodat koppels (of ouder met kind) in hetzelfde bed kunnen overnachten tijdens een opname in het ziekenhuis.- aankoop van magneetborden zodat patiënten foto's en kaartjes kunnen ophangen. Dit zorgt voor een "warmere" ziekenhuiskamer.- ...

Mijn man heeft op 23 mei 2019 de strijd tegen kanker verloren. Gedurende zijn behandeling zijn wij steeds bij hem geweest om er voor hem te zijn, hem te verzorgen, lief te hebben enzoverder. We hebben VZW Peacock opgericht om terminaal zieke patiënten en hun dierbaren te ondersteunen in de laatste maanden/weken.

Katrijn Braem

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met €3000 kunnen wij een koppelbed aankopen voor de Dienst Oncologie van het Az Nikolaas. Zo kan een koppel of ouder/kind in zijn laatste weken/maanden in hetzelfde bed overnachten, dit zorgt voor liefde en geborgenheid. We willen ook een 2de koppelbed aankopen t.w.v. €3000 voor de Paliatieve Thuiszorgdienst zodat zij een koppelbed kunnen uitlenen aan terminaal zieke patiënten voor gebruik thuis.