...

VZW M.I.N. MOL

Beste,Wij zijn een nieuwe VZW sinds mei 2019,wij werken voor mensen in nood,armoede,wij hebben in de kerk van Mol Achterbos onze opslagplaats, waar wij oa kleding,huishoudgerief,speelgoed ed stockeren voor de mensen in nood,hier mogen zij om de 2 maanden gratis de nodige spullen komen halenVooral de kinderen liggen nauw aan ons hart,de inkomsten die wij krijgen via sponsering gaan integraal naar de kinderen voor oa schoolgerief,pampers,schoentjes enz

Ik ben kerkhofs Diane voorzitster van VZW M.I.N. MOL. Wij helpen mensen in nood (armoede) en doen ons best om de mensen uit de spiraal van de armoede te krijgen door hun te begeleiden en door te verwijzen naar de juiste instanties. Wij zetten vooral in op kinderen en jeugd om hun alvast een mooie toekomst te kunnen geven. Wij werken met hart en ziel om ons doel te bereiken.

Diane Kerkhofs

Hoe kan Torfs bijdragen?

Wij hebben een 150 tal kinderen van mensen die leven in armoede,graag hadden wij deze kinderen van 1 tot 12j eens een nieuw paar schoenen gegeven zodat ook zij eens een nieuwe schoen krijgen ipv altijd de afdankertjes. Schoenen is toch heel belangrijk voor de voetjes van onze kinderen naar hun verdere leven toe. Ondergoed en nachtkleding zijn ook altijd welkom ,is steeds grote vraag naar door de mensen in armoede.