LouTieJu, is een zorgboerderij waar iedere persoon zichzelf kan zijn met respect voor medemens, dier en natuur. Iedereen heeft andere kwaliteiten en vaardigheden die op een zinvolle manier ingezet kunnen worden op de zorgboerderij. Met de focus op de sterktes van een individu wensen we dat deze persoon zich verder ontplooit in de veilige omgeving van de zorgboerderij en beogen we het welbevinden van deze persoon positief te beïnvloeden.

Ik ben één van de oprichters van de vzw. De vzw is ontstaan uit een groot verlies dat mijn gezin heeft meegemaakt. Op 12/11/2017 verloor mijn zoontje van 3,5 jaar zijn strijd tegen kanker. De oneerlijke en zeer zware strijd had geen vat op zijn enthousiasme en levenslust. Met de activiteiten van de vzw willen we anderen ook in hun kracht zetten en hun welbevinden positief beïnvloeden ondanks de rugzak die ze met zich meedragen.

Esther Geboers

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met €1.000 kunnen we een volledig ingerichte, toegankelijke, rolstoelvriendelijke toiletruimte afwerken. Aangepast toilet met bijhorende steunen, aangepaste wastafel met steunen, aangepaste schuifdeur die de toiletruimte afsluit en installatie hulp-alarm als er zich een probleem zou voordoen. Deze aanpassingen allemaal om het voor iedereen mogelijk te maken zelfstandig en autonoom het toilet te gebruiken ondanks de soms fysieke beperking die men ervaart.