...

VZW Kiwanis Ghent Seaport

Wij zorgen voor een 50 kansloze kinderen in het Gentse die nooit op vakantie kunnen, gezien de moeilijke thuissituatie, voor ganse dag op en rond het water. Boottochten, springkasteel, ontbijt, middagmaal, goodybag, vervoer van en naar de instellingen etc ….Sponsoring de Karwij-school, kinderen met leerproblemen en zwakke achtergrond, momenteel verbouwingswerken

Mijn echtgenoot, Jaak Michiels, was vorig jaar Gouverneur van Kiwanis, helaas is hij dit jaar op 11 januari overleden. Ik neem nu de belangen van zijn club Kiwanis Ghent Seaport, ter harte. Wij doen het vooral voor kinderen tot 18 jaar, hier uit het Gentse, ook Lokeren, voor kinderen met een moeilijke thuis, vooral kinderen die geplaatst zijn door het gerecht. Zij kunnen nooit op vakantie, daarom bezorgen wij hen een volledig dag op het water met vrijwillige schippers.

Michiels Linda

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met €1000 kunnen wij de kinderen een ganse dag, ontbijt, middagmaal, busvervoer en een goodybag bezorgen om mee te nemen naar de instellingen waar ze verblijven.Ieder jaar gaat dit door de voorlaatste zondag van de grote vakantie in jachtclub Snepkaai te Gent.