We zijn een kleine en jonge vzw in de dierenbescherming, meer specifiek in de kattenwereld. Maar enkel met een maatschappelijke zetel, zonder asiel. We werken enkel met opvangfamilies. Onze dieren worden opgevangen in huishoudelijke sfeer.Alle oproepen worden beantwoord en we proberen telkens een oplossing te zoeken. Soms kost het zweet, tranen en bloed maar tot nu toe hebben we geen enkel poes in de kou gelaten.Ons doel is dit ook verder te zetten.

Mijn persoonlijke betrokkenheid: ik ben opvangmama voor de vzw. Praktisch betekent dit dat ik insta voor opvang, verzorging, Dierenartsbezoek, voeding, kuis was en plas maar ook om de mogelijke adoptanten te ontvangen, ze te woord staan.Ook ben ik tevens van de vzw de boekhouder (is trouwens mijn voltijdse job). Ik doe al hun officiƫle documenten, volg de facturen en betalingen op. Maar ook beheer ik de website en het instagram account.

Christiane Housiaux

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met 1000 euro kunnen we een volledige professionele website laten maken die het ons makkelijker zou maken om onze poezen ter adoptie te laten gaan.Met 500 euro kunnen al onze opvangers een maand eten.