Hasselt Luierlief is een initiatief van JCI Hasselt om de kenbaarheid van pamperplekjes in de Hasseltse horecazaken en openbare voorzieningen te verhogen en te ondersteunen in de uitbouw ervan.JCI Hasselt zal instaan voor het ontwerp en uitvoering/installatie van een luiertafel die tegemoet komt aan de barrières welke heden bestaan voor horecazaken om een pamperplekje niet te installeren. Deze willen we kosteloos aanbieden om de implementatiegraad te verhogen.

Ik ben Liesbeth Decoutere, een jonge mama van 33 jaar en actief lid van de vzw JCI Hasselt. Zelf ben ik projectverantwoordelijke van het initiatief 'Hasselt Luierlief', het initiatief wat hier wordt voorgesteld.

liesbeth decoutere

Hoe kan Torfs bijdragen?

Wij willen horecazaken en openbare voorzieningen in Hasselt ondersteunen in de kenbaarheid en uitbouw van pamperplekjes. We bieden horecazaken kosteloos een luiertafel onder de vorm van een wandcommode aan, waarin we een interactieve tekening verwerken. Anderzijds bieden we horecazaken die reeds een plekje hebben een raamsticker aan om het kenbaar te maken. Met 1000 euro kunnen we 3 wandcommodes installeren en 100 horecazaken een raamsticker overhandigen.