...

VZW Help Brandwonden Kids

HBK ondersteunt kinderen met brandwonden van 0-18jaar : A/ Preventie in scholen dmv DOE-DOZEN maar ook op vraag naar bedrijven, verenigingen,...B/ Hulp na brandwonden : financiele hulp waar niet terugbetaald (psycholoog, drukverbanden, medicatie, kine,...) maar ook UV-bestendig zwempak, speelhoeken in brandwondencentra, ondersteunen van kuurkampen/vakanties/...(zie ook https://www.helpbrandwondenkids.be/wie-zijn-wij/doelstellingen/)

Mijn vriendin haar zoon (nu 13jaar) liep als kleuter brandwonden op aan beide benen.rnDoor haar heb ik Help Brandwonden Kids leren kennen als een organisatie die heel veel betekent voor veel gezinnen die met deze problematiek te maken krijgen. Hun waarde zit in kleine menselijk dingen... zoals hun paas-kuurkamp voor kinderen met brandwonden, waardoor ze zicht kunnen uitleven (waar ze anders aangestaard/veroordeeld worden) en tegelijkertijd kunnen helen...

Annelies Bouckenooghe

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met 1000€ kunnen ook 20 UV-bestendige badpakken voor kinderen worden aangekocht.rnrnMaar evengoed zou met 1000€ bijna 14 Doe Dozen kunnen worden ter beschikking gesteldrnDoe-dozen zijn educatieve pakketten voor scholen om aan preventie te doen.