Een ruime keuze aanbieden aan jeugdkampen het hele jaar door. Ieder kind verdient een leuke vakantie! Zeer lage gezinsvriendelijke deelnameprijs met soepele afbetalingsmogelijkheden. 90´% van onze kinderen die meegaan komen uit kansarme gezinnen. Daarnaast kunnen jongeren ook doorgroeien naar leiding. Aangepaste cursussen worden hiervoor gegeven. De organisatie bestaat enkel uit vrijwilligers.

Toen ik jong was heb ik bij deze organisatie een animator cursus gedaan. Mijn dochter heeft ook een cursus animator gevolgd bij Duinen-Heide. Dus ik ben doorgegroeid in de organisatie. Nu sta ik mee in om de kinderen een vers, gezonde, goedkope maaltijd te geven samen met een heel vrijwilligers team.Iedereen streeft ernaar om de kinderen een superleuke vakantie aan te bieden. Duinen-Heide is een kleinschalige organisatie, die zeker nog kan groeien. Het is een hechte familie.

Helga Decoodt

Hoe kan Torfs bijdragen?

Vernieuwing van spel- en circusmateriaal alsook schmink benodigdheden (500€). Hesjes kopen voor een 50tal kinderen (150€). We hebben ook nood aan EHBO materiaal, zowel om te gebruiken voor de kinderen als ook materiaal voor de animator cursussen (350€).