...

VZW De Vrijwillige dierenreddertjes

Steun aan 20-tal gescreende shelters in binnen- en buitenlandVnl honden, katten, vogels en knaagdierenAsielen(Nood)opvangOpvang voor palliatieve dierenOpvang voor dieren op pensioen(hier zijn ook andere dieren aanwezig)Steun dmv:Medicatie, medisch materiaal (enkel dankzij gelddonatie)Voedsel en snacksMateriaal en verzorging allerhande: speelgoed,(reis)benches, dekens, manden, eet- en drinkbakken,zwembadjes, katzand, bodembedekking vogels enknaagdieren, krabpalen, shampoo, enz.

Ik doe ondersteuningswerk voor Nancy, de oprichtster van de vzw. Zij zit constant op de baan voor inzamelingen enz. met als 1 doel: hulp aan dieren in nood.Daar ik door een chronische hersenaandoening gelimiteerd ben om dit met haar mee te doen, doe ik vnl. het beheer van de facebookpagina, aanvragen donaties, ideeën acties uitwerken, algemene administratie (behalve de boekhouding). Voor mij is het een groot lichtpunt dat ik op mijn manier en eigen tempo mee zoveel kan beteken voor deze dieren.

Wendy Vetcour

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met €1000 euro kunnen we een combinatie kopen van:900 kg kwalitatieve honden- en kattenvoedingEN700 tabletten ontwormingsmedicatie (1 tablet per 10kg lichaamsgewicht).