Hallo, ik ben Kelly Maes uit Tielt, de trotse mama van Miel en Fons. Fons werd geboren met een beperking.Zonder dat je het wil moet je tijd spenderen aan leren kennen van hulpmiddelen, eindeloze wachttijden, doktersbezoeken, (véél) overlegmomenten...je voelt je vaak alleen. Maar niet met "De Ouders". Wij spannen ons in om, los van de beperking, mensen te verbinden en te informeren, via onze site en facebookpagina's.Doel? de overkoepelde organisatie worden van 45 000 kids met een beperking.

Toen mijn zoontje in klas startte, was er niet genoeg tijd beschikbaar van de ON-begeleiding om de juf te ontlasten. ik ging de wereld verzetten om mijn zoon de nodige begeleiding te geven. via via kwam ik bij De Ouders, zij gaven mij de tips om via RTH beurten een juf in te zetten mits bijbetaling. Is dit nu hét verschil? neen, heeft die tip een wereld van verschil gemaakt? ja. zo'n zonde dat er zoveel systemen bestaan, maar die kennis niet tot bij de mensen geraakt die het nodig hebben.

Kelly Maes

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met 1000 EUR organiseren wij 2 gratis ontmoetingsevenementen waar we individuele begeleiding per hulpbehoevende voorzien, om op die manier PAB kenbaar te maken bij de mensen en lotgenoten te ontmoeten. Een relaxdag voor het ganse gezin. Hierover vertellen we in onze 2-wekelijkse nieuwsbrief.