Care for us is een vzw met de volgende doelstelling :het verstrekken van hulp en bijstand aan chronisch zieke, niet-kapitaalkrachtige zorgvragers door gebruik te maken van principes uit de natuurlijke gezondheidszorg maw o.a. betaling van een deel van de kostprijs voor manuele en niet manuele therapieƫn, bekostigen natuurlijke producten, voedsel, kleding + 1 maal /jaar gratis therapeutische gezondheidsweek voor 30 chronisch zieken.

In 2000 kreeg ik zelf met chronische vermoeidheidsklachten te maken in zulk een erge mate dat het ernstig invaliderend was. Ik kon 2 jaar lang letterlijk niets meer. Toen ik beter werd wou ik dat ook graag aan andere mensen gunnen. Sinds 2014 werd dan ook onder mijn inspiratie de vzw Care for us opgericht die o.a. gratis gezondheidsweken aanbiedt aan chronische zieken in financiƫle nood.We kunnen hiervoor steeds rekenen op klassiek geschoolde artsen en gezondheidstherapeuten.

Galland Sandra

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met 1000 euro kunnen we heel wat lekkere, gezonde voeding kopen voor telkens 30 nieuwe gasten die we elk jaar volledig gratis meenemen op onze Reis naar gezondheid. Meer info op onze website www.careforus.be