...

Vzw buiten gewoon grondig

Wij zijn een kleinschalig zorgproject te wilrijk. Waar we door middel van een voedselbos. Bijen, insecten, vogels en zoogdieren ondersteunen. Daarnaast bieden we onze plek aan als zorgboerderij . Waar we nuttige dagbesteding aan mensen met autisme en mentale beperkingen aanbieden . Aanvullend geven we dan educatie aan scholen en kids rond bijen en diversiteit.

Mijn naam is Robin en ik ben de initiatiefnemer van het project. Als sportleraar heb ik te kampen gekregen met ernstige stemproblemen en een fikse burn-out. Ik merkte beetje per beetje dat mijn lichaam nood had aan natuur en rust in deze drukke maatschappij. Zo wilde ik iets terug doen voor de natuur en de mensen die zoals mij met autisme kampen en moeilijk ergens terecht kunnen.

Robin Van Raemdonck

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met 500 euro, kunnen we onze zorggasten voor een heel jaar voorzien met een lekker tussendoortje na hun harde werk en inzet voor ons project. Met 500 euro kunnen we onze bijenkasten onderhouden, herstellen en behandelen tegen varroamijt.Met 250 euro kunnen we ons gezamenlijk werkmateriaal herstellen. ( banden kruiwagens, stelen schoppen en eventueel nog wat extra snoeischaren aankopen)