Wij zijn een van de vele Vincentiusconferenties in Limburg.Wij verdelen maandelijks voeding aan de hulpbehoevenden van Bilzen.Spijtig genoeg zijn er elke maand meer families die bij ons aankloppen.Steeds meer en meer moeten wij ook voeding zelf aankopen daar de Voedselbanken niet voldoende gezonde en basisproducten aanbieden. Wij verkopen kleding aan 2,00 €.Onze klanten (hulpbehoevenden) proberen wij ook te steunen met raad en daad .Ook verdelen wij gratis speelgoed aan de kinderen .

Ik ben sinds vorig jaar plots voorzitter geworden . Was er nog maar enkele maanden bij en het was en is schrijnend dat zo kort bij huis ook armoede is. Wij hebben een mooie groep vrijwilligers die zich inzetten om alles elke maand rond te krijgen, steeds met de glimlach.

COLETTE THEUNIS

Hoe kan Torfs bijdragen?

Wij krijgen van de Voedselbank elke maand voeding.Door het groot aantal stijgende hulpbehoevenden moeten wijzelf extra voeding aankopen ttz. elke maand ongeveer tssn de 400 à 500,00 €. Wij geven voeding aan 600 - 650 personen p/m.Ook willen we de kinderen eens een geschenkje geven tijdens de feestdagen.