Trampolien vzw wil bijdragen aan de aanpak en reductie van de problematiek van intrafamiliaal geweld en van geweld in vertrouwensrelaties.

Als bestuurslid en lid van Soroptimist International ben ik dagelijks betrokken bij de organisatie van TRAMPOLIEN VZW. We willen bij de overheid pleiten voor bescherming van slachtoffers van geweld.“TRAMPOLIEN” een steunfonds voor meer veerkracht!Slachtoffers van intra familiaal geweld kunnen een beroep doen op financiële ondersteuning voor professionele hulp bij TRAMPOLIEN VZW. Het omvat zowel partnergeweld als kindermishandeling alsook andere vormen van geweld in vertrouwensrelaties.

Inge Withof

Hoe kan Torfs bijdragen?

Vrouwen en mannen, die geconfronteerd worden met intra familiaal geweld kunnen via TRAMPOLIEN VZW financiële ondersteuning krijgen om opnieuw sterk in het leven te staan. Trampolien komt namelijk tussen in de vergoeding voor de Psycholoog of de Psychotherapeut als het slachtoffer dit niet zelf kan bekostigen. Trampolien vormt een unieke schakel in het werkveld van hulpverleningsorganisaties rond deze problematiek.DE WERKING KAN IK PERSOONLIJK TOELICHTEN.www.trampolien.be