...

TOGO 2050

reeds weeshuis en boerderij opgericht voor weeskinderen in Togo(lomé)kinderen voorzien van kledij, vaccins,dat ze naar school kunnen gaan en vooral voorzien van voeding.iemand van daar is verantwoordelijk voor de kindjes en per 2 maand gaat er iemand van hier naar ginder.

18j terug ben ik door toeval in W Afrika gaan vissen en de armoede ontdekt .Hierbij had ik mijn hart verloren aan de armen maar vooral de weeskinderen (een lang verhaal dat zeker de moeite loont te beluisteren) Ik heb een organisatie opgericht voor steun en vele mensen geholpen .vraag is : een roeping ,het hart,de onrechtvaardigheid,mishandeling,...? na zoveel mee te maken (+- 90 reizen in 14 landen van W Afrika kent men veel !Als voorzitter van onze Vzw is mijn besluit :help kinderen in nood!

ERIC BISSCHOP

Hoe kan Torfs bijdragen?

Een hart hebben voor deze weeskinderen,meeleven met hen ,hen steunen :school,woonst,eten ,vaccinaties ,begeleiding is heel belangrijk ! elk centje dient 100% voor hun te steunen .indien wij het "geluk"hebben ook een sponsoring te krijgen van Torfs zou dit fantastisch zijn en dienen voor het bouwen van een "keuken" en verlichting voor het weeshuis wat hoognodig is.een cementvloer zou aangebracht worden met degelijk kookvuur en verlichting ,ook verlichting voor studieruimte en kamers