Sunchild focust zich op de arme en dakloze kinderen in Lagos, NigeriaDe beste manier om armoede te bestrijden in Nigeria is door te investeren in onderwijs. Absoluut het allerbelangrijkste voor Sunchild is dat we de kinderen kunnen voorzien van gezonde voeding, zuiver water, medische bijstand en basiskledij. En daarom heeft Sunchild de droom om “the house of hope” te bouwen in Lagos, Nigeria, Vastbesloten om te helpen waar we kunnen! Zonder tussenpersonen, een transparante VZW.

Ik ben de oprichter van de vzw Sunchild. Na ons bezoek in Nigeria, Lagos, in februari dit jaar heb ik de vzw opgericht. De meest tragische beelden staan voor eeuwig in onze herinneringen gegrift, de meest warme ontmoetingen staan vast op ons fotoarchief … het heeft ons zeker niet onberoerd gelaten. Als een liefhebbend persoon laat je tranen en wens je dat je in staat bent om liefde en veiligheid te geven aan elk kind. Als startend vzw kunnen we alle hulp gebruiken!

NADIA BRAECKMANS

Hoe kan Torfs bijdragen?

Absoluut het allerbelangrijkste voor Sunchild is dat we de kinderen kunnen voorzien van gezonde voeding, zuiver water, medische bijstand en basiskledij En daarom heeft Sunchild de droom om “the house of hope” te bouwen in Lagos, Nigeria, dicht bij de sloppenwijken, waar we deze kleine schatten kunnen voorzien van alle humanitaire basisbehoeften en een menswaardig bestaan kunnen geven.Het verschepen van kledij, basis producten voor pasgeboren kinderen, speelgoed etc is een grote kost