De Stichting Prins Laurent biedt gratis zorg aan meer dan 12.000 huisdieren per jaar voor de minderbedeelden in België. Vaccinatie, castratie, sterilisatie, identificatie, amputatie... het kan (bijna) allemaal. Dit onder het motto "de mens helpen door zijn dier".Daklozen worden in de winter samen met hun huisdier opgevangen teneinde zich te beschermen tegen de kou.

Ik ben actief als communicatie manager bij de Stichting Prins Laurent, die ervoor zorgt dat huisdieren van kansarme mensen volledig gratis terecht kunnen voor medische verzorging in één van de 5 dierenklinieken van de Stichting. Jaarlijks verzorgt de Stichting 12.000 huisdieren van kansarme mensen. Volledig gratis. In onze 5 dispensaria werken 40 dierenartsen, met een warm hart voor dieren én voor mensen.

Loriane Lesoil

Hoe kan Torfs bijdragen?

De Stichting Prins Laurent wordt enkel gefinancierd met giften van vrienden, legaten en sponsoring. Wij ontvangen geen subsidies. Met een gift van 1.000 euro zouden wij 100 vaccins kunnen aankopen, waarmee we honden en katten van kansarme mensen zouden kunnen inenten, zodat ze gevrijwaard blijven van ziektes en gezond kunnen blijven. Het huisdier van een kansarme is vaak de enige trouwe vriend die hem rest.