EVERYONE WAS BORN TO STAND AUT! StandAUT is een VZW die het recht op creativiteit voor kinderen, jonger dan twaalf jaar, met een ontwikkelings- of gedragsproblematiek, wil garanderen!Onze workshops en activiteiten vinden plaats in een veilige omgeving, aan kinderen die om welbepaalde redenen anders niet de kans krijgen om hun creativiteit te uiten, op een manier die voor hen goed en bevrediging aanvoelt.

Samen met mijn vader en broer ben ik mede-oprichtster van StandAUT. Mijn dochter Noa die diagnoses autismespectrumstoornis, ADHD en DCD heeft kon met haar muzikale talenten nergens terecht. De groepsdruk en het volgen van de stroom was onmogelijk. Als mama nam ik zelf het initiatief om vzw op te starten om voor kinderen met een beperking workshops op maat aan te bieden waar ze zich veilig voelen en vooral helemaal zichzelf mogen zijn.

Kim Remon

Hoe kan Torfs bijdragen?

Tweewekelijks vinden onze workshops plaats. Hiervoor moeten wij huur betalen aan de gemeente Temse. Voor onze workshop koken Hebben wij steeds verse producten nodig.Een muziekinstallatie dient nog aangekocht te worden voor de workshops dans en zang. Wij willen de kinderen ook de mogelijkheid bieden ook een T-shirt/trui te geven van onze vzw, zo kunnen ook zij hun sportclub laten tonen op school waar ze nu steeds uit de boot vallen.