Wij bieden dagondersteuning aan volwassenen met autisme, in de vorm van atelierwerking. We zoeken steeds nieuwe werkopdrachten voor onze medewerkers, zodat we de werkvaardigheden en creativiteit van onze medewerkers kunnen blijven stimuleren. Op deze manier zorgen we voor een zinvolle dagbesteding, groei in zelfwaarde en succeservaringen. Zo kijken we bijvoorbeeld uit naar een dompelmachine voor kaarsen, een button-magneten machine of een carrousel voor textieldruk.

Ik werk als atelierbegeleider in Schrijfbaar. Samen met mijn 3 collega's sta ik dagelijks in voor de begeleiding van volwassenen met autisme op de werkvloer. We proberen alle talenten van onze cliënten naar boven te laten komen in onze verschillende ateliers: administratie, kunst, kaarsen en zeefdruk.

Schrijfbaar De kade

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met € 780 kunnen we een keramiek draaischijf aankopenrnmet € 360 kunnen we een magneten-button machine aankopenrnmet € 500 kunnen we kaders aankopen om kunstwerken in onze artotheek te stoppenrnmet € 250 kunnen we een zeefdruk carrousel voor textieldruk kopen