Wij bezorgen gezinnen met kinderen die belast zijn door ziekte/handicap/beperking een onbezorgde dag.Dat doen wij door deze gezinnen een volledig verzorgde dag te schenken waarin wij ze in contact brengen met de Rally en 4x4 autosport.

Als moeder van 3 kinderen met een beperking en alle zorgen van dien, ben ik in aanraking gekomen met de Rally for Kids waar mijn kinderen en ik te gast waren op 1 van hun evenementen. Een dag even ontzorgt worden, samen mooie herinneringen maken, je kinderen mogen mee in rallywagens, eten, drinken alles verzorgd.Daar konden wij nog heel lang op teren, wat een waardevolle ervaring!Nu zijn mijn kinderen volwassen en toen ze mij vroegen voor het bestuur, kon ik alleen maar volmondig JA zeggen.

Helga Scheer

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met €1000 kunnen wij een nieuwe knutseltafel (2klaptafels) kopen met 4 bankjes waar de kinderen tijdens de evenementen rustig op kunnen zitten om te knutselen.We kunnen dan ook knutselspullen kopen zoals papier, stiften, scharen, stickers etc etc.Niet alle kinderen die komen willen of durven in de wagens mee, en we willen voor alle kinderen en hun broertjes/zusjes een leuke dag bieden.