Reumatoïde Artritis Liga vzw - RA Liga vzw Onze patiëntenvereniging is een effectieve hulplijn voor RA-patiënten.Wij verstrekken informatie via website en exclusief voor onze leden via ons ledenportaal LidWeb, een e-nieuwsbrief en een gedrukt ledenblad .We organiseren infomomenten, workshops en lotgenotencontact.RA Liga verbindt mensen met RA en bouwt bruggen zodat verbinden met zorgverleners, werkegevers en beleid makkelijker kan. Samen maken wij reumatoide artritis bespreekbaar!

Als RA patiënt weet ik uit ervaring dat omgaan met deze ziekte een hele uitdaging is .rnMij inzetten voor mensen met RA en mee richting geven aan RA Liga vzw maakt deel uit van mijn leven.rnReumatoïde artritis is een chronische ziekte die vooral de gewrichten aantast en een grillig verloop kent . Zowat 1% van de bevolking krijgt er in zijn/haar leven mee te maken. Deze vorm van artritis komt voor bij jong en oud. Help mee om RA onder de aandacht te brengen. Samen Sterk!

Jeannine Engelen

Hoe kan Torfs bijdragen?

RA Liga vzw kan met 999 euro 333 oranje knopen verdelen en dit verspreid over heel Vlaanderen.rnBij iedere knoop geven we volgende slogan mee. Als een simpele knoop een kwelling wordt. rnWij vragen aan de mensen op diverse plaatsen om de knoop te dragen op een zichtbare plaats.rnZo maken we met zijn allen Reumatoïde Artritis zichtbaar en bespreekbaar!rn