...

Oscare

Oscare staat voor de nazorg van brandwondenpatienten. Mensen die veel pijn hebben en maanden soms jaren nazorg nodig hebben. Ook kinesitherapie is van groot belang om de nieuwe huid soepel te houden. Zij kunnen jullie steun echt goed gebruiken, zelf heeft onze jongste dochter beroep kunnen doen op Oscare.

Mijn dochter heeft 3 jaar geleden een brandwonden opgelopen aan haar voet en enkel door het drinken van een kop hete thee in de zetel terwijl ze met haar smartphone bezig was. Zij zat toen in haar 1ste Masterjaar Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. De brandwonde was zeer ernstig en zo is zij en wij in contact gekomen met Oscare voor de nazorg van haarbrandwonde. Deze organisatie werkt zo goed en heeft zo een groot hart voor al die brandwondenpatienten dat zij echt alle hulp verdienen.

Anja Van Hove

Hoe kan Torfs bijdragen?

Steun ons in de strijd tegen brandwonden!Geld zou gaan voor preventie, mensen informeren over de gevaren van vuurwerk aansteken, fonduepotje op tafel zetten, enz.Geld voor kinesisten aan te werven om mensen met brandwonden te kunnen helpen want de revalidatie is moeizaam en van lange duur